Smazání vašeho účtu:
Našli jste svého ideálního partnera nebo jste se rozhodli dát si od randění pauzu? Svůj profil si můžete z aplikace Badoo smazat pokud budete následovat tyto kroky. Tím bude váš profil odstraněn z veřejného zobrazování, takže ho nikdo neuvidí.
Pokud si to rozmyslíte, budete mít 28 dní na to, abyste kontaktovali náš tým, a my budeme moci váš profil znovu aktivovat. Po 28 dnech budou vaše informace z našeho systému odstraňovány a ke smazanému účtu již nebudete mít možnost znovu získat přístup.
Odstraňování vašich dat:
Pokud chcete svá data vymazat ihned, můžete náš tým požádat o odstranění dat. Dokončení tohoto procesu může trvat až 30 dní.
Upozorňujeme, že pokud byl váš profil na Badoo zablokován, některé základní údaje o účtu si musíme ponechat, abychom mohli blokaci udržet. Údaje také uchováváme z právních nebo regulačních důvodů. To je v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) a kalifornským zákonem o ochraně soukromí spotřebitelů (CCPA), pokud žijete v Kalifornii se Spojených státech.
Další informace o svých údajích najdete v Zásadách ochrany osobních údajů na Badoo.